چهارشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۷
۱ نفر

ترکیه یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین صبحانه‌های دنیا را دارد که کاملا با ذائقه و سلیقه ما ایرانی‌ها هم سازگار است. در این مطلب با طرز تهیه کویماک آشنا می‌شوید.

کویماک - تركيه - آشپزي - تغذيه

به گزارش همشهری آنلاین، ترک‌ها صبحانه را یکی مهم‌ترین وعده‌ها اصلی می‌دانند. به همین دلیل ترک‌ها انواع و اقسام مواد غذایی مقوی را وعده صبحانه می‌خورند تا بتوانند برای ادامه روز انرژی کافی برای کار کردن را داشته باشند. در این مطلب با طرز تهیه کویماک Kuymak یکی از صبحانه‌های معروف و خوشمزه این کشور آشنا می‌شوید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه شامی ازمیری | غذایی ترکیه‌ای با دستور پخت ساده

طرز تهیه پیاز سوخاری؛ طعمی جدید و جذاب

  • مواد لازم

آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
پنیر کشدار ۸۰ گرم (پنیر پرچرب و کم‌نمک باشد)
کره ۲ قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
آب ۵ قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید: 

طرز تهیه خورش قورمه‌سبزی | نکات و ترفندهای پخت این غذای ایرانی

طرز تهیه عرق نعنا دوآتشه در خانه | بهترین شیوه نگهداری از این مایع ضد نفخ

  •  طرز تهیه کویماک

► مرحله اول

کره را در قابلمه‌ای می‌ریزیم و با حرارت ولرم صبر می‌کنیم آب شود.

► مرحله دوم

پس از این‌که کره کاملا آب شد، آرد ذرت را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه دائم هم می‌زنیم به حدی که زردی مواد حفظ شود و تغییر رنگ ندهد. سپس ۳ قاشق آب به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

► مرحله سوم

در این مرحله پنیر را داخل مواد می‌ریزیم و ۲ قاشق آب باقی‌مانده را نیز اضافه می‌کنیم. مواد باید روی شعله بماند تا پنیر آب شود. وقتی پنیر کاملا آب شد کویماک حاضر است و به مرحله سرو رسیده است.

کد خبر 543681

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کیانفر IR ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۵
    47 1
    کویماک غذایی است که هزاران سال است در آذربایجان طبخ می شود ومنحصر به ترکیه نیست
    • علي FR ۱۷:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۵
      13 11
      خب اونا زنده نگهش داشتن
  • زهرا IR ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۵
    33 0
    سلام ماتبریزی هاکویماک خوشمزه تردرست میکنیم باشیره انگوراردگندم وروغن طبیعی یاکره حیوانی
  • IR ۱۶:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۵
    17 1
    بسیار عالی
  • FR ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۵
    11 2
    در کردستان ،اورامان قدمتی زیادی داردو بە ان قیماخ می گویند
  • IR ۲۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۵
    27 2
    کویماک غذای ایرانی.البته آذربایجان است.من از وقتی یادم میاد تو شهرمان (خوی )پخته میشد
  • علی خان IR ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۶
    13 1
    بیشتر این غذا را که کویماک یا همان قایماخ آذربایجان را برای زن زائو که تازه بچه به دنیا آورده میدهند و چون مقوی است و باعث میشود فرد فشارش تنظیم شود و سردی نکند .
  • IR ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۶
    12 0
    اولا کویماق نیست وقویماق هست دوما مال ترکیه ایها فقط نیست ما ادری هستیم ما هم این عدا رو یا بهتر بگم این میان وعده رو درست میکنیم
  • ایلیا IR ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۶
    6 0
    بیشتر غذاهای ترکیه پایه ایرانی دارند فقط کمی طرز پخت انرا تغییر میدهند این غذاهای ایرانی از آذربابجان ما به ترکیه رفته اند در زمان صفویه وکمی قبل از صفویه ایرانیها و مردم ترکیه داد وستد بسیاری با هم داشته اند واین فرهنگ ایرانی از طریق آذریهای ما به آنجا نفوذ کرده است
  • F.k IR ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۶
    8 0
    اون کویماک نیست وب زبان اصیل آذری قویماخ هست.ترکیه ای ها بهش کویماک میگن بخودشون ربط داره اونا ب همه چی ک اضافه میکنن ازخودشون.واما اصلاپنیرنداره تو موادش....هرزمان هم میشه پختش.ولی برای زن زائو بیشتر اهمیت وتاثیرمثبت داره
  • محمد IR ۱۶:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۶
    10 2
    این غذای کل تورک هستش که در آذربايجان ایران هم به عنوان قویماغ طبخ می‌شود